آشپزی آنلاین: طرز تهیه قطاب
ghotab آموزش و طرز تهیه شیرینی قطاب یزدی

شیرینی قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی است .طرز تهیه ی قطاب بسیار ساده می باشد و با کمی دقت می توان این شیرینی خوشمزه را تهیه کرد .

مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب :

زرده تخم مرغ =۲ عدد
روغن جامد آب شده =۱۰۰ گرم
ماست =۱۰۰ گرم
آرد =به مقدار لازم
پودر قند =به مقدار لازم
مواد لازم برای درون قطاب :
پودر بادام =۲۰۰ گرم
پودر شکر =۱۰۰ گرم
پودر هل =۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه در ادامه مطلب...:


موضوعات مرتبط: کیک و شیرینی
برچسب‌ها: قطاب

ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه یازدهم اسفند 1390 | 13:42 | نویسنده : ساغر |

آشپزی آنلاین: طرز تهیه باقلوای یزد

 آموزش پخت باقلوای یزد

مواد لازم برای تهیه مایه داخل باقلوا :

300 گرم    پودر پسته یا بادام
150 گرم    پودر قند
نصف قاشق غذا خوری    هل

طرزتهیه:

پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل خوب ، مخلوط کرده و آنرا نگه می داریم.

مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا :

نیم کیلو    شکر
دولیوان    آب
نصف لیوان    گلاب

طرز تهیه:
شکررا با آب مخلوط کرده روی آتش می گذاریم. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد، گلاب را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ، دیگر شربت را از روی اجاق برداشته ، و از صافی رد می کنیم و نگاه می داریم تا در زمان لازم از آن استفاده کنیم.

مواد لازم برای تهیه لواش باقلوا :

2عدد    زرده تخم مرغ
3قاشق سوپخوری    روغن مایع
نصف قاشق مرباخوری    بکینگ پودر
یک استکان     شیر
100گرم    کره
کمی    نمک
کمی    گلاب
به مقدار کافی    آرد سفید

طرز تهیه لواش باقلوا و طرز تهیه شیرینی:

بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده ، روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کرده ، شیر را به آن می افزائیم وخوب مخلوط می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم به مایع موجود اضافه می کنیم تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و می گذاریم 1الی 2ساعت بماند. سپس ازخمیر گلوله ای به اندازه یک نارنگی برداشته ، به وسیله وردنه آنرا کاملاً نازک می کنیم. جعبه ای فلزی ( یا ظرفی که قابل استفاده درفرباشد ) را انتخاب کرده و خمیر را کف آن پهن می کنیم . لواش دوم را به همین ترتیب پهن کرده و روی لایه ی اول لواش قرارمی دهیم سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن می کنیم و با دست کاملاً فشارمی دهیم سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد می پاشیم. مجدداً یک لواش دیگر را باز کرده، با وردنه خوب نازک می کنیم و روی موادمان قرار می دهیم سپس کناره های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کرده و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش می دهیم. کره را داغ کرده و روی شیرینی می ریزیم . پس ازآنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد جعبه باقلوا را درقسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه بمدت 20 دقیقه گرم شده قرار می دهیم و سپس10 الی 15 دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار می دهیم تا روی باقلوا طلایی رنگ شود. پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن می ریزیم تا کاملاً جذب شیرینی شود. و می گذاریم شیرینی سرد شود. اکنون باقلوای شما حاضر است . در صورت تمایل مجداً کمی شربت بتدریج روی باقلواها بریزید.


موضوعات مرتبط: کیک و شیرینی
برچسب‌ها: باقلوای یزد

ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه یازدهم اسفند 1390 | 13:40 | نویسنده : ساغر |

آشپزی آنلاین: طرز تهیه کباب کوبیده به صورت صحیح

مواد لازم برای 6 نفر:
- گوشت چرخ كرده:یك كیلوگرم گوشت گوسفندی و یا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی ( به نسبت 50%)
 پیاز: 300 گرم یا یک عدد پیاز بزرگ برای هر کیلو گوشت
زعفران ساییده شده: یك قاشق چای‌خوری
نمك و فلفل؛ به مقدار كافی

نکاتی به نگام خرید گوشت مورد نیاز:
1- مناسب ترین گوشت برای پخت کباب کوبیده، گوشت قلوه گاه (گوشت بین دنده ها) گوسفند است. در صورت تمایل به استفاده از گوشت گوساله بهتر است راسته را انتخاب کنید که چربی کمتری دارد چرا که چربی مورد نیاز توسط گوشت گوسفندی تامین می شود. پخت كباب كوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امكان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت كباب كوبیده و سلامتی شما مناسب نیست.

2- گوشت خریداری شده باید حتما چندین بار (دست کم 4 بار) چرخ شود. این کار به ورز داده شدن گوشت کمک کرده و از متلاشی شدن کباب شما جلوگیری می کند.

روش آماده سازی و عمل آوری در ادامه مطلب...:


موضوعات مرتبط: کبابها ، غذاهای گوشتی
برچسب‌ها: روش آماده سازی و عمل آوری , نحوه به سیخ کشیدن کباب , کباب کوبیده , گوشت کباب کوبیده , غذاهای سنتی ایرانی , کباب چرب

ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه چهارم اسفند 1390 | 16:13 | نویسنده : ساغر |

آشپزی آنلاین: طرز تهیه کباب چنجه

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه به صورت زیر است:

یك كیلو گرم گوشت ران یا فیله گوسفند و مقداری دنبه گوسفند
۲ عدد پیاز
۲ تا ۳ عدد لیمو بستگی به اندازه لیموها دارد
نمك و فلفل سیاه به اندازه كافی
۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
فلفل دلمه ای به میزان مناسب

طرز تهیه در ادامه مطلب...


موضوعات مرتبط: کبابها ، غذاهای گوشتی
برچسب‌ها: چنجه , غذاهای سنتی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه چهارم اسفند 1390 | 16:9 | نویسنده : ساغر |

آشپزی آنلاین: طرز تهیه شله زرد

مواد لازم (برای چهار نفر)

برنج 200 گرم

شکر 300 گرم

زعفران ساییده 1 قاشق مرباخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

گلاب 1 لیوان

خلال بادام و پسته به مقدار دلخواه

هل و دارچین به مقدار دلخواه

طرز تهیه در ادامه مطلب...


موضوعات مرتبط: کیک و شیرینی
برچسب‌ها: شله زرد , غذاهای سنتی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه چهارم اسفند 1390 | 16:7 | نویسنده : ساغر |

آشپزی آنلاین: طرز تهیه بریانی اصفهانی

مواد لازم :

گوشت گوسفند 500 گرم

جگر سفید 200 گرم

ادویه 2 قاشق مربا خوری

جگر سفید 1 عدد

پیاز 4 عدد

زردچوبه قدری

فلفل قدری

نمک قدری

طرز تهیه در ادامه مطلب...


موضوعات مرتبط: غذاهای گوشتی
برچسب‌ها: بریانی اصفهانی , غذاهای سنتی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه چهارم اسفند 1390 | 16:2 | نویسنده : ساغر |

آشپزی آنلاین: کشک بادمجان

 

مواد لازم

برای ۳ نفر

بادمجان 4 عدد متوسط

پياز 1 عدد متوسط

سير 2 حبه متوسط

زعفران دم كرده نصف استكان

مغز گردو 100 گرم

نعناع خشك  2 قاشق غذا خوري

كشك به مقدار لازم 

کشک بادمجان

کشک بادمجان

طرز تهيه در ادامه مطلب...


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی
برچسب‌ها: کشک بادمجان , غذاهای سنتی ایرانی , کشک و بادمجان

ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه چهارم اسفند 1390 | 15:58 | نویسنده : ساغر |

آشپزی آنلاین: طرز تهیه یتیمچه

مواد لازم

برای چهار نفر

بادنجان سه عدد
گوجه‌فرنگي پنج عدد
پياز چهار عدد
سيب‌زميني دو عدد
فلفل دلمه‌اي رنگي دو عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
زردچوبه، نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
عصاره مرغ يك عدد
كره 50 گرم

یتیمچه

یتیمچه

طرز تهيه در ادامه مطلب...


موضوعات مرتبط: خورش ها ، غذاهای گیاهی
برچسب‌ها: یتیمچه , غذاهای سنتی ایرانی

ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه چهارم اسفند 1390 | 15:56 | نویسنده : ساغر |

آشپزی آنلاین: طرز تهیه دیزی

 

مواد لازم براي چهار نفر :

 

نخود – لوبياي سفيد --------------------  روي هم يك ليوان پاك شده

گوجه فرنگي -----------------------------  دو عدد بزرگ

پياز پوست گرفته شده ------------------ دو عدد متوسط

فلفل سبز تازه ---------------------------  دو – سه عدد

نمك ، فلفل سياه ، آبليمو --------------  به مقدار لازم

گوشت گوسفند با استخوان و چربي----  ۵۰۰ گرم

سيب زميني شسته شده با پوست --  ۴-۵ عدد متوسط

رب گوجه در صورت نياز -----------------  يك قاشق غذا خوري

سير ( به دلخواه ) ----------------------  ۲ - ۳ حبه  

 طرز تهيه در ادامه مطلب... :


موضوعات مرتبط: غذاهای گوشتی
برچسب‌ها: دیزی

ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه چهارم اسفند 1390 | 15:52 | نویسنده : ساغر |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.